Contra la criminalització de la protesta social

El passat 26 de Febrer i en motiu de la vaga general d’educació convocada per l’Assemblea Interuniversitària de València, dos estudiants foren identificats aleatòriament a l’eixir d’una assemblea nocturna en la facultat de Geografia i Història. Tres policies de paisà que rondaven les immediacions retingueren i escorcollaren els joves per obtenir proves i inculpar-los de realitzar diverses pintades amb esprais a la façana. La Universitat recolzada per la Policia Nacional acusa sense proves als dos estudiants. A més a més, a l’atestat adjunten una factura de treballs de neteja realitzats per operaris que mai s’han efectuat.

Aquest no és un fet aïllat, sinó un dels nombrosos casos de repressió que assetgen al moviment estudiantil i a tota aquella gent que no es queda a casa callada i decideix eixir al carrer. Ja són vora a 50 persones, la majoria d’elles estudiants, les que han estat o estan amb procediments judicials oberts derivats de la vaga general del 14N i la darrera vaga d’estudiants del 9M.

Intenten separar i aïllar els casos per buidar i desvincular-los del seu sentit polític. Fem-nos fortes i solidaritzem-nos amb totes aquelles persones que sofreixen la repressió. Demà pots ser tu!

CONTRA LA CRIMINALITZACIÓ DE LA PROTESTA SOCIAL, CONCENTRACIÓ:
DIMECRES 02/10/2013 A LES 09:30 A LA CIUTAT DE LA JUSTÍCIA, VALÈNCIA.