Continuen les detencions arran de la Vaga General del 9 de maig a València

Durant el matí d’aquest dia 19 de juny, han continuat les detencions de joves acusats de participar en les protestes de la vaga d’estudiants del passat 9 de maig a València, quaranta dies després de produir-se. A les cinc detencions previstes per a hui se n’ha sumat una de nova, pel que el nombre total de citats ascendeix a onze persones. Aquestes han estat imputades per càrrecs de desordres públics i danys, al igual que els detinguts els dies anteriors.

Tots ells han estat citats a les dependències de la Brigada Provincial d’Informació de la Policia Nacional a les deu del matí amb tan sols un dia d’antelació, el que sembla una mesura de pressió i un menyspreu pels seus drets. A més, han estat fins a les cinc de la vesprada en els calabossos per, segons ens han comunicat, problemes tècnics, cosa que ha provocat un total retràs en el seu alliberament.

Recordem que el pròxim 25 de juny hi ha convocada una manifestació contra la repressió que eixirà a les 19:00 hores des del CIEs de Sapadors i es dirigirà cap a l’institut Lluís Vives.

La lluita és el camí, la solidaritat la nostra millor arma.
Juntes sense sigles, juntes sense por.